false
Інтернет-Магазин
ПН-ПТ: 9:00-17:00
Наші бутіки (050) 073-17-12 Cервісний центр

Перші зубки. Обираємо прорізувач.

Поява зубів – дуже важливий та непростий період у житті малюка.

У цей момент дитинка має не найприємніші відчуття. Свербіння супроводжується рясним слиновиділенням і навіть підвищеною температурою. Дитина стає примхливою і часто буває без настрою. Це і не дивно, адже маленькому доводиться зазнавати значного дискомфорту.

ЯК ІСТОТНО ПОЛЕГШИТИ ПОЯВУ ЗУБІВ?

Досить лише однієї покупки. І ця покупка – прорізувач (він же гризунок).

Така спеціальна іграшка послаблює свербіж, біль та неприємні відчуття під час прорізування зубів та набухання ясен.

Повірте, гризунок має бути у кожній сім'ї. Адже без нього малюк почне брати до рота все підряд.

У ЯКОМУ ВІЦІ ПОТРІБЕН ПРОРІЗУВАЧ ДЛЯ ЗУБІВ?

Тут немає універсальної відповіді, тому що кожна дитинка унікальна і розвивається за своєю індивідуальною програмою. Але, як правило, перший етап (поява передніх нижніх різців) починається приблизно в 3-4 місяці.

ЯКИМ ПОВИНЕН БУТИ ГРИЗУНОК ДЛЯ ЗУБІВ?

·      Прорізувач повинен бути легким та зручним для утримування маленькими долоньками.

·      Прорізувач повинен бути не надто великим, щоб він легко поміщався у ротику. Але не вибирайте і надто маленькі вироби, які малюк міг би проковтнути.

·      Віддавайте перевагу іграшкам анатомічної форми, вони сприяють рівномірному розподілу навантаження на ясна.

·      Обирайте моделі гризунків, які легко очищаються від пилу та бруду.

·      Не купуйте дешеві прорізувачі сумнівного походження. У їхньому складі можуть бути небезпечні для малюка речовини.

ПРАВИЛА ВИКОРИСТАННЯ І ДОГЛЯД.

Гризунки слід використовувати лише за призначенням, підбирати їх відповідно до віку та виключно гарної якості.

Очищують виріб дитячими засобами, а також відповідно до інструкції. Там має бути зазначено, чи можна кип'ятити прорізувач, тому що не всі іграшки можна піддавати такій термообробці.

ЩО ТАКЕ НІБЛЕР?

Ніблер – це пристрій, що складається з рукоятки, кільця та сіточки. Сітка може бути тканинна або силіконова. Усередину сіточки вкладають шматочки фруктів чи овочів. Дітки із задоволенням розминають їжу яснами. Ніблер чудово доповнить колекцію гризунків малюка. Тільки слід врахувати, що знайомити дитину із фруктами слід не раніше 6-7 місяців.


КРАЩІ МОДЕЛІ ДИТЯЧИХ ПРОРІЗУВАЧІВ.

Редакція New Life склала список топових виробників гризунків, щоб ви точно могли бути впевнені в якості та безпеці.

·      Tikiri (Шрі-Ланка).

Це перші у світі творці дитячих прорізувачів з органічного натурального каучуку та рослинних пігментів.

Гризунки бренду виготовляються вручну, вони екологічно безпечні та біорозкладні. Tikiri є першою компанією з виробництва іграшок із органічного каучуку, яка отримала нагороду GOLS.

Яскраві кольори та кумедні персонажі їхніх гризунків обов'язково сподобаються малюкові. З деякими з них можна навіть купатися, а спеціальна технологія запобігає появі цвілі всередині.

Наша компанія вже кілька років є ексклюзивним дистриб'ютором Tikiri.

·      Toys By People (Японія).

Серія прорізувачів цього бренду розроблена з використанням унікальної японської технології рисового пластику з використанням 51% рису в їхній конструкції. Вироби не містять токсичних фарб або клею, а стійкий рисовий пластик гарантує, що перша іграшка, яку ваша дитина покладе в рот, буде настільки ж безпечною, як і веселою.

Гризунки Toys By People відповідають CPSIA (Consumer Product Safety Improvement Act) – Закон про підвищення безпеки споживчих товарів.

Вони вражають різнобарвністю та безліччю текстур. В асортименті бренду можна знайти гризуни з більш ніж 10 різними текстурами, а також гризуни-брязкальця з імітацією серцебиття мами.

Відрізняється цей бренд ще й своїм особливим підходом – для нього дійсно важливо, щоб продукція максимально задовольняла потреби споживача. Тому після розробки кожна іграшка проходить особливий контроль, а саме – оцінку тестових груп з мам та діток. У продаж потрапляє лише те, що справді оцінив потенційний споживач.

·      Combi.

У бездоганності японської якості Combi не сумнівається жоден покупець, який хоч раз користувався продукцією цього бренду.

Їхні гризуни відрізняються різноманітністю дизайну та виконані виключно з екологічно чистого та безпечного матеріалу, що не містить бісфенол-А.

Ці прорізувачі створені для максимальної стимуляції дитячої чутливості та допомагають правильному розвитку щелепи. Вони чудово справляються з основним завданням, а також сприяють розвитку у малюка дрібної моторики, зору та тактильності.


·      Malarkey Kids (Канада).

Компанія була створена з метою виробництва безпечних та креативних гризунів для малюків. Продукція бренду отримала чимало нагород, що не дивно, адже вона одночасно міцна, функціональна, виконана з екологічно чистих нетоксичних матеріалів та зроблена у привабливому для малюків дизайні.


·      Silli Chews (США)

Це результат шести років досліджень і розробок у сфері використання силікону в дитячих прорізувачах для зубів.

Гризуни виробляються вручну на всіх етапах виробництва та відрізняються приємним дизайном та яскравими привабливими кольорами. Вони абсолютно безпечні для малюків та виготовлені зі 100% харчового силікону, без шкідливих домішок.

Гризуни Silli Chews відзначені знаком схвалення Національного батьківського центру, є фіналістом премії Mom Must Have, переможцем Національної премії в галузі продуктів для батьків та володарем премії TDmonthly Choice Toy Award.